Interieuradvies

Het belangrijkste is het blootleggen van het DNA van uw smaak. In het eerste gesprek bespreken we uw woonproblemen en woonwensen en met welk budget moeten we rekening houden. Zodra dit helder is begin ik te schetsen en neem ik u mee in de mogelijkheden en visualiseer deze direct. 

Vanuit dit eerste gesprek bespreken wij de voortgang. Hierna werk ik de schetsen uit in een definitief ontwerp van waaruit een stappenplan gemaakt wordt naar een ideaal einddoel. Mijn ontwerp kan op 3 manieren gevisualiseerd worden;

Handschetsen

Hiermee krijgt een goede en heldere indruk van de mogelijkheden van het ontwerp. 

3D visualisatie

Wilt u bijna foto realistische beelden die u een goede inkijk geven in uw nieuwe interieur? Zowel qua beeld, licht als materiaal. Dan kunnen wij een 3D visualisatie voor u maken.

Virtuel Reality

close-up-man-wearing-virtual-reality-gadget (1) (1) (1)

Met een 3D bril presenteren wij in onze studio een realistische ervaring van uw toekomstige interieur. Dit geeft u de mogelijkheid om door uw nieuwe interieur of woning te lopen. 

Tip

Stel een ideaal einddoel vast met stappenplan. Zonder stappenplan wordt je interieur een allegaartje van spullen en materialen. Laat je adviseren door een professional die alle disciplines in het interieur overziet. Je hoeft niet alles in 1 keer te laten uitvoeren. Zolang je alles maar in de juiste volgorde uitvoert.
Met licht, kleur en grote vlakken kun je snel de grootste metamorfose realiseren.

Akoestiek

Styling

Ook styling is een belangrijk onderdeel, mijn partner Ilbina van de Molen styled voor mij veel interieurs.
Een bezoek aan haar winkel Binn Wonen Tolbert is zeker de moeite waard.