Interieuradvies

Het belangrijkste is het blootleggen van het DNA van uw smaak. Naast een gesprek is het van belang om een kijkje te nemen in uw huis en zelfs in uw leven. Wat is uw stijl? Wat zijn de leefgewoonten? Wat zijn uw woonproblemen en woonwensen? En met welk budget moeten we rekening houden. Zodra dit helder is ga ik met u om tafel en begin ik te schetsen. Ik neem u mee in de mogelijkheden en visualiseer deze direct, al pratend en schetsen in het eerste gesprek.

Vanuit dit eerste gesprek bespreken wij de voortgang. Hierna werk ik de schetsen uit in een definitief ontwerp van waaruit een stappenplan gemaakt wordt naar een ideaal einddoel. Mijn ontwerp kan op 3 manieren gevisualiseerd worden;

Perspectief

Direct vanaf het ontwerpproces wordt er gestart met het maken van perspectieven. Zo kan ik samen met u uw wensen afstemmen en visualiseren. 

3D visualisatie

Wilt u bijna foto realistische beelden die u een goede inkijk geven in uw nieuwe interieur? Zowel qua beeld, licht als materiaal. Dan kunt u 3D visualisatie aanvragen. 

Virtuel Reality

close-up-man-wearing-virtual-reality-gadget (1) (1) (1)

Wilt u alvast door uw interieur lopen voordat deze is gerealiseerd? Met een 3D bril presenteren wij in onze studie een realistische ervaring van uw toekomstige interieur. De sensoren registreren de positie van de bril in onze studio zodat u kunt lopen in de virtuele omgeving van uw eigen nieuwe interieur. Een zeer bijzondere ervaring!

Tip

Stel een ideaal einddoel vast met stappenplan. Zonder stappenplan wordt je interieur een allegaartje van spullen en materialen. Laat je adviseren door een professional die alle disciplines in het interieur overziet. Je hoeft niet alles in 1 keer te laten uitvoeren. Zolang je alles maar in de juiste volgorde uitvoert.
Met licht, kleur en grote vlakken kun je snel de grootste metamorfose realiseren.

4b

Licht

Als je investeert in je interieur is het een gemiste kans als je die niet goed uitlicht. Zonde eigenlijk, want met goed licht komt je interieur veel beter tot zijn recht.

Akoestiek

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Styling

Ook styling is een belangrijk onderdeel, mijn partner Ilbina van de Molen styled voor mij veel interieurs.
Een bezoek aan haar winkel Binn Wonen Tolbert is zeker de moeite waard.